100 kpl
225g taloussuklaata (itse käytin n. 180g taloussuklaata ja 45g valkosuklaata)
200g kookosrasvaa
1 appelsiinin mehu
appelsiinin kuoripaloja
(halutessasi rusinoita ja pähkinöitä)
erilaisia nonparelleja
- Sulata kookosrasva ja suklaa kattilassa miedoimmalla lämmöllä.
Sekoita hyvin.
- Purista appelsiinin mehu sulaneeseen seokseen ja sekoita.
- Lisää (rusinat ja pähkinät), sekoita ja lusikoi pieniin karamellivuokiin.
- Lisää lusikoimisen jälkeen appelsiininkuoripaloja tai haluamiasi nonparelleja. Laita jääkaappiin.
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti. Jääsuklaat ovat parhaimmillaan hetken seisseenä pöydällä.
Alkuperäinen ohje: maku.fi
~SuklaaKirsikkaa~
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit :)